Wonen zonder beperking

Wonen Volwassen Waalstraat

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Locatie Waalstraat heeft op 1 juni 2014 haar deuren geopend. De Waalstraat is opgezet op basis van scheiden wonen en zorg. Dit betekent dat de bewoners hun eigen huur en andere woonlasten betalen. Waalstraat is een plek voor bewoners die wel willen maar - niet geheel zelfstandig - kunnen meekomen...

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De appartementen zijn ongeveer 60 m2 groot, 2 appartementen hebben één slaapkamer en de rest heeft twee slaapkamers. Alle bewoners hebben de beschikking over een eigen berging. De begeleiderspost/inloop bevindt zich op de begane grond.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Waalstraat ligt op loop- en fietsafstand van het centrum en het Centraal Station van Nijmegen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Locatie Waalstraat heeft op 1 juni 2014 haar deuren geopend. De Waalstraat is opgezet op basis van scheiden wonen en zorg. Dit betekent dat de bewoners hun eigen huur en andere woonlasten betalen. Waalstraat is een plek voor bewoners die wel willen maar - niet geheel zelfstandig - kunnen meekomen in de reguliere maatschappij.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Begeleiding is een groot deel van de dag en avond aanwezig in het gebouw, ’s nachts is begeleiding telefonisch bereikbaar. De kracht van Waalstraat is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, maar altijd een beroep kunnen doen op begeleiding. Hierdoor ontstaat er een veilige basis voor cliënten waardoor zij zich optimaal kunnen ontplooien.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.