Wonen zonder beperking

Wonen voor visueel en verstandelijk beperkte ouderen op de Zeisweg in Huizen

Terug naar overzicht

Bij Visio wonen op Zeisweg 2-4 in Huizen visueel- en verstandelijk beperkte ouderen met eventueel bijkomende problematiek zoals lichamelijke beperkingen, psychische problemen of dementie.

Woning

Omschrijving

Woonlocatie Zeisweg 2-4 bestaat uit 2 etages met 16 individuele kamers. De woonsetting is zeer geschikt voor de ouder wordende cliënt met een intensieve zorgvraag. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn 4 gezamenlijke woonkamers.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De ruime hoekkamer is gelegen op de begane grond en kijkt via twee ramen uit op de binnentuin. Er is een plafondlift aanwezig en de kamer geeft toegang tot een gedeelde badkamer met douche en toilet. Binnen enkele meters van de kamer bevindt zich de ruime gezamenlijke huiskamer. Deze wordt gedeeld met nog vier andere bewoners

Situering in wijk

Gelegen in woonwijk in de buurt van winkels en openbaar vervoer. Tegenover de woning bevindt zich de dagbestedingslocatie van Visio; het Elizabeth Kalishuis

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Bij Visio op de Zeisweg 2-4 wonen visueel- en verstandelijk beperkte ouderen met eventueel bijkomende problematiek zoals lichamelijke beperkingen, psychische problemen of dementie.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

Wij bieden een begeleiding in een beschermde woonomgeving met intensieve verzorging. Overdag bezoeken de cliënten de Dagbesteding, deze bevindt zich aan de overzijde van de woning. Dagbesteding aan huis is ook mogelijk voor een aantal dagdelen per week, waarbij de cliënt op eigen tempo en naar eigen behoefte deel kan nemen aan activiteiten. Behandeling en begeleiding is gericht op voorkomen van verdere achteruitgang en op een ‘goede oude dag’. Tevens is behandeling en begeleiding mogelijk op het gebied van o.a. gedrag, psychiatrie en dementie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.