Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woon in Balans

Terug naar overzicht

Begeleid wonen: Woon in Balans begeleidt mensen met autisme die een normale begaafdheid hebben of mensen met autisme met een licht verstandelijke beperking. De begeleiding vindt plaats in een kleinschalige woonvorm op basis van 24 uurs zorg of op basis van ambulante zorg. Warmte en huiselijkheid...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het huis bestaat uit 2 woonunits. We hebben een grote centrale ruimte met een luxe keuken en voldoende zitgelegenheid. In het huis zijn er 6 ruime slaapkamers gesitueerd van 16 m2. Er zijn 2 ruime gemeenschappelijke hallen met een dartbord en andere spelfaciliteiten. We hebben een ruime voor en achtertuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Het huis staat aan de rand van de Reeshof, vlakbij winkels en het station.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking

Omschrijving

Begeleid wonen: Woon in Balans begeleidt mensen met autisme die een normale begaafdheid hebben of mensen met autisme met een licht verstandelijke beperking. De begeleiding vindt plaats in kleinschalige woonvormen op basis van 24 uurs zorg. Warmte en huiselijkheid staan centraal. Ook bieden wij ambulante begeleiding.

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Woon in Balans biedt ondersteuning in het dagelijkse leven van cliënten. De continuïteit van het wonen en het dagelijkse leven staan voorop in de begeleiding. De begeleiding is op maat en is veelomvattend. Enkele voorbeelden hiervan zijn huiswerkbegeleiding, begeleiding werk en het onderhouden van contacten, huishoudelijke taken aanleren, leren koken, leren plannen, leren omgaan met relaties, leren omgaan met emoties, leren omgaan met je beperking te accepteren, leren omgaan met sociale aspecten etc. Onze visie is gericht op het vermogen van de cliënten. Door deze visie kan iedere cliënt gewoon zichzelf zijn en zich maximaal ontplooien tot wat in zijn eigen vermogen ligt. Wij werken met het competentiemodel en zullen vaardigheden aanleren op allerlei vlak.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.