Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woon-zorgcentrum Elisabeth afdeling Coudenberch A

Terug naar overzicht

Binnen het woon-zorgcentrum Elisabeth wordt zorg geleverd in een kleine woongroep van 8 cliënten met een verstandelijke beperking en lichamelijke zorgvraag. De leeftijd van de cliënten variëren tussen de 44 jaar t/m 69 jaar.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Binnen het woon-zorgcentrum Elisabeth wordt zorg geleverd in een kleine woongroep van 8 cliënten met een verstandelijke beperking en lichamelijke zorgvraag. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 44 jaar t/m 69 jaar. De bewoners hebben allemaal een eigen kamer waar ze zich kunnen terug trekken indien gewenst. Gezamenlijk is er een woonkamer waar onder andere de maaltijden worden genuttigd. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de faciliteiten binnen het woon-zorgcentrum Elisabeth zoals het restaurant en activiteiten die hier worden geboden. Daarnaast is ons complex gelegen op een mooie locatie dichtbij het centrum van Goirle en natuurgebied De Ley waar de afdeling op uitkijkt en kan wandelen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Gelegen in een natuurrijke omgeving dicht nabij het centrum en sociale voorzieningen zoals restaurants, bibliotheek en cultureel centrum.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen het woon-zorgcentrum Elisabeth wordt zorg geleverd in een kleine woongroep van 8 cliënten met een verstandelijke beperking en lichamelijke zorgvraag. De leeftijd van de cliënten variëren van 44 jaar t/m 69 jaar.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.