Wonen zonder beperking

Wooncentrum Lochem

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Woonlocatie Blauwe Torenstraat beschikt over ruime appartementen, waarvan een deel is gerenoveerd. Elk appartement heeft een woonkamer met een open keuken, 1 slaapkamer, een bijkeuken en een badkamer. Bewoners kunnen elkaar ontmoeten in een gezamenlijke ruimte. Deze is op vaste tijden geopend. Het appartementengebouw heeft een aantal schuren waar cliënten hun (brom)fiets kunnen stallen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Woonlocatie Blauwe Torenstraat is een appartementengebouw met 2 verdiepingen. Er is een lift aanwezig. Humanitas DMH huurt in dit complex 15 appartementen voor cliënten. Alle appartementen beschikken over een eigen voordeur. 1 Appartement beschikt over 2 slaapkamers, hier kunt u met 2 mensen wonen.
Woonlocatie Blauwe Torenstraat beschikt over een gemeenschappelijke tuin en een ontmoetingsruimte. Ook heeft Humanitas DMH ambulante dienstverlening in Lochem, waarvan het kantoor in het wooncentrum zit.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.