Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woongroep "De Liftkamers Fort Prins Willem" Rosmalen Smart-Coach

Terug naar overzicht

Woonlocatie ‘Fort Prins Willem Liftkamers’ is een samenwerking tussen Woonstichting JOOST en Smart-Coach. We hebben plaats voor 15 bewoners met een WLZ-indicatie. Je mag de woning naar eigen smaak/behoefte inrichten en huursubsidie is mogelijk. In de woongroep is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Liftkamers met knusse huis-/slaapkamer, keuken en een wasruimte met douche en toilet. Je mag de woning naar eigen smaak en behoefte inrichten en huursubsidie is mogelijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

Eén van de woningen is ingericht als zorgsteunpunt. Op vaste dagen wordt hier gezamenlijk gekookt, waarna we samen de dag doornemen. Hier mag je altijd binnenlopen voor hulp of een kop koffie en een luisterend oor.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Woonlocatie ‘Fort Prins Willem’ ligt midden in een woonwijk nabij winkels en voorzieningen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Woonlocatie ‘Fort Prins Willem’ ligt midden in een woonwijk nabij winkels en voorzieningen. Op de woongroep wonen cliënten die niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen én cliënten die juist voorbereid willen worden om in de toekomst wel weer zelfstandig te kunnen gaan wonen.

Wooninitiatief ‘Fort Prins Willem’ is een samenwerking tussen Woonstichting Joost en Smart-Coach. We hebben plaats voor 15 bewoners in deze woongroep. Je mag de woning naar eigen smaak en behoefte inrichten en huursubsidie is mogelijk. In de woongroep is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Je hebt een eigen persoonlijk begeleider en daarnaast zijn er groepsbegeleiders aanwezig. Eén van de woningen is ingericht als zorgsteunpunt. Soms wordt hier gezamenlijk gekookt, waarna we samen de dag doornemen. Hier mag je altijd binnenlopen voor een kop koffie en een luisterend oor.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

24-uurs zorg en begeleiding

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.