Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woongroep "De Pastorie" Schijndel

Terug naar overzicht

De woongroep ‘De Pastorie’ ligt op een steenworp afstand van het centrum van Schijndel. De groep is ingericht voor cliënten die niet geheel zelfstandig kunnen wonen én voor cliënten die juist voorbereid willen worden om in de toekomst wel weer zelfstandig te kunnen gaan wonen.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning

Omschrijving

De woongroep ‘De Pastorie’ ligt op een steenworp afstand van het centrum van Schijndel. De groep is ingericht voor cliënten die niet geheel zelfstandig kunnen wonen én voor cliënten die juist voorbereid willen worden om in de toekomst wel weer zelfstandig te kunnen gaan wonen. De bewoners wonen zelfstandig in een appartement.

Indeling gemeenschappelijk deel

Deze woonlocatie heeft verschillende voorzieningen, zoals een gezamenlijke keuken, een pingpongtafel, een tuin en de mogelijkheid tot het gezamenlijk kijken van televisie in de huiskamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement bestaat uit een aparte woon- en slaapkamer, keukenblok en aparte badkamer met toilet.

Situering in wijk

Midden in het centrum van Schijndel, met op steenworp afstand alle winkelvoorzieningen en het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Smart-Coach is een kleinschalige en persoonlijke organisatie. Wij bieden zorg op maat aan onze bewoners met een verstandelijke beperking met daarbij psychische en/of sociale problemen. Onze persoonlijke aandacht gaat verder dan de cliënt. Ons werk doen we ook voor en met naasten en familieleden. Dit doen wij samen met zorgverzekeraars gemeenten, zorginstellingen, UWV en woningbouwcorporaties. Alle medewerkers van Smart-Coach doen dit met zorg, toewijding en respect. Wij kijken naar jouw wensen, jouw kracht, jouw gevoelens en jouw mogelijkheden.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Ieder mens is uniek. Smart-Coach ziet en ondersteunt dat. Wij begeleiden (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking, psychische en/of sociale problemen. Soms val je tussen wal en schip door jouw unieke situatie. Smart-Coach staat dan achter jou. En dat begint met de vraag: wat heb jij nodig? Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om jou te helpen het beste uit de dag te halen. Wij kijken naar jou als mens, niet alleen als cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.