Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woongroep "Het Landgoed" Rosmalen Smart-Coach

Terug naar overzicht

Het woonproject ‘Het Landgoed’ ligt in een bosrijke omgeving te Rosmalen en is maar liefst 8000 m² groot. ‘Het Landgoed’ is een beschermde 24-uurs woonvorm. Voor de dagbesteding hoef je alleen jouw voordeur uit te stappen. Je kunt werken in de natuur, creatief bezig zijn of sporten.

Woning

Soort woning

Zit/slaapkamer, Appartement, Groepswoning

Omschrijving

Het woonproject ‘Het Landgoed’ ligt in een bosrijke omgeving in Rosmalen en is maar liefst 8000 m² groot. Op dit terrein wonen cliënten die een grote stap willen maken naar zelfstandig wonen. ‘Het Landgoed’ is een beschermde woonvorm waar 14 uur per dag begeleiding aanwezig is. Buiten deze uren kun je contact opnemen met een telefonische bereikbaarheidsdienst die 24-uur per dag bereikbaar is en in geval van nood ter plaatse kan komen. Je hebt een persoonlijk begeleider en uiteraard zijn er groepsbegeleiders aanwezig. Voor de dagbesteding hoef je alleen jouw voordeur uit te stappen. Je kunt werken in de natuur, creatief bezig zijn of sporten. Voor ieder wat wils.

Indeling gemeenschappelijk deel

Grote gezamenlijke hal, keuken en woonkamer voor de groepswoningen. Overdekte ruimtes voor activiteiten en ontmoetingen. Grote tuin met kippen, een moestuin en een vijver.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Psychiatrische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Smart-Coach is een kleinschalige en persoonlijke organisatie. Wij bieden zorg op maat aan onze bewoners met een verstandelijke beperking met daarbij psychische en/of sociale problemen. Onze persoonlijke aandacht gaat verder dan de cliënt. Ons werk doen we ook voor en met naasten en familieleden. Dit doen wij samen met zorgverzekeraars gemeenten, zorginstellingen, UWV en woningbouwcorporaties. Alle medewerkers van Smart-Coach doen dit met zorg, toewijding en respect. Wij kijken naar jouw wensen, jouw kracht, jouw gevoelens en jouw mogelijkheden.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.