Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

WoonGroep Landelijk Leven (WGLL), midden in de Betuwe

Terug naar overzicht

Woongroep Landelijk Leven is een kleinschalig wooninitiatief waar geborgenheid en plezier centraal staan. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige en huiselijke sfeer. Het huis staat in een landelijke omgeving waar vanzelfsprekend ook veel aandacht voor natuur is.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het huis staat in een landelijke omgeving waar vanzelfsprekend ook veel aandacht voor natuur is en waar iedereen heerlijk buiten- activiteiten kan ontplooien.

Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen studio die bestaat uit een kamer/slaapkamer van 24m2 met eigen douche en toilet.

Indeling gemeenschappelijk deel

De benedenverdieping biedt plaats aan een grote gezamenlijke woonkeuken en een grote gezamenlijke woonkamer, ingericht in landelijke stijl. Zowel de keuken als de woonkamer hebben openslaande deuren die uitkomen op een veranda van 26m lang met meerdere zitjes. Verder biedt de begane grond diverse ruimtes ter ontspanning zoals een sportruimte, atelier en knutselruimte. Daarnaast is er ruimte voor wasmachines en drogers waar de bewoners gebruik van kunnen maken, al dan niet onder begeleiding. Tenslotte is er centraal gelegen de slaapruimte van de begeleiding zodat er 24/7 toezicht en begeleiding is. Om de veiligheid van de bewoners zo goed mogelijk te kunnen waarborgen is het huis voorzien van de benodigde domotica.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen studio die bestaat uit een kamer/slaapkamer van 24m2 met eigen douche en toilet. Wifi en TV zijn beschikbaar op elke kamer. De wooneenheden zijn gesitueerd op de bovenverdieping.

Situering in wijk

Woongroep Landelijk leven ligt net buiten het dorpje Ingen, midden in de Betuwe. De eerst grotere plaats is Tiel op 10 kilometer.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

- Jong volwassenen tot 30 jaar die 24 uurszorg nodig hebben. (VG4/VG6)

Wij zoeken bewoners tot ongeveer 30 jaar omdat onze huidige bewoners allemaal in de leeftijdscategorie 20-30 jaar vallen, op deze manier kunnen ze samen oud(er) worden op onze woongroep.


Aantal bewoners

12

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Dagbesteding


Dagbesteding kan in overleg ook bij andere zorgaanbieders afgenomen worden.


Waar school stopt, gaat Landelijk Leven verder.


Wij bieden een afwisselende dagbesteding aan zodat de geleerde vaardigheden van school behouden blijven en onze bewoners voldoende nieuwe vaardigheden kunnen opdoen. Hierdoor is er voor iedereen wel iets leuks te doen.


Omdat sporten ook belangrijk is en heel leuk kan zijn is dit ook een onderdeel van onze dagbesteding.


Uitstapjes nemen we mee in de dagbesteding, het is een leuke manier om nieuwe dingen te leren of te ontdekken daarom krijgen alle bewoners een museumjaarkaart.Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.