Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Nova

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​Nova is een woonlocatie voor 8 (jong-)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en de daarbij komende problematiek.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​​Nova is een woonlocatie voor 8 (jong-)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en de daarbij komende problematiek. Bij Nova staat de individuele ontwikkeling en het samen werken aan een mooie toekomst voorop. Door het aanbieden van begeleiding en zorg, zowel binnen de dagelijkse vaardigheden als bij het vormgeven en structureren van de dag, bekijken we samen welke vorm het beste bij een cliënt past! Hiermee zorgen we samen dat je bij ons niet alleen een huis maar een echt thuis krijgt.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Bij Nova staat de individuele ontwikkeling en het samen werken aan een mooie toekomst voorop. Door het aanbieden van begeleiding en zorg, zowel binnen de dagelijkse vaardigheden als bij het vormgeven en structureren van de dag, bekijken we samen welke vorm het beste bij een cliënt past! Hiermee zorgen we samen dat je bij ons niet alleen een huis maar een echt thuis krijgt.


​​Bij Nova investeren we in een goede band met de zorgvrager door een veilige basis te creëren. Wij stimuleren zorgvrager om sterke punten en talenten te ontwikkelen. Bieden van structuur en duidelijkheid in een warme en zorgzame omgeving geeft zorgvragers meer ruimte om zich te richten op de ontwikkeling. Onvoorwaardelijke acceptatie, gerichte aandacht en zelfbepaling staat bij Nova hoog aangeschreven. Dit gunnen we onze bewoners, onze medewerkers en vrijwilligers en onszelf.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.