Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonproject Julianalaan

Terug naar overzicht
Logo Maatman Zorggroep

Het woonproject Julianalaan is een huis voor mensen met een laag nivo en een harmonisch profiel. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Van belang is dat de bewoners een dagbesteding hebben. Er heerst een huiselijk sfeer waar gezamelijk gegeten wordt in een woonkeuken. Contra indicatie is drugs en a...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het woonproject Julianalaan is goed verzorgde oudere stadswoning met een grote woonkeuken. Er kunnen maximaal 6 personen wonen. Iedereen heeft een mooie grote eigen slaapwoonkamer. Er is geen tuin, maar wel een betegelde binnenplaats. De ligging is vlakbij het centrum én het NS station ideaal.

Indeling gemeenschappelijk deel

Benedenverdieping; woonkamer, woonkeuken, grote hal met toilet en een woonslaapkamer. washok en opslagruimte. Trap naar boven. 1e verdieping; badkamer en drie slaapkamers. 2e verdieping; kantoortje en twee grote slaapkamers waarvan een kamer geen centrale verwarming heeft.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Op steenworp afstand van het centrum en station

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Het woonproject Julianalaan is een huis voor mensen met een laag nivo en een harmonisch profiel. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Van belang is dat de bewoners een dagbesteding hebben. Er heerst een huiselijk sfeer waar gezamelijk gegeten wordt in een woonkeuken. Contra indicatie is drugs en alcohol gebruik. Er is geen nacht aanwezigheidsdienst, maar wel een bereikbaarheidsdienst.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Iedere bewoner heeft een Pb'er, die samen met zijn cliënt werkt aan zijn/haar ontwikkelingsdoelen. De bewoners houden, met behulp van de begeleiding, de eigen woonruimte schoon. Bovendien heeft ieder een eigen taak mbt het huishouden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.