Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonvorm Assendelft

Terug naar overzicht

Op 1 maart opent onze woonvorm haar deuren in het hart van Assendelft, gelegen aan de iconische Dorpsstraat. We bieden een veilige omgeving voor GGZ-cliënten met een WLZ-GGZ profiel. Met 9 studio's, 3 duo-appartementen en dagbestedingsruimte. Individuele begeleiding en ondersteuning in groepsvorm.

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Omschrijving

Woonvorm in Assendelft is gehuisvest in een volledig gerenoveerd en modern gebouw, gelegen aan de karakteristieke Dorpsstraat. Ons gebouw is niet alleen een thuis, maar ook een bruisende gemeenschapsruimte waar bewoners kunnen gedijen en groeien. Op de eerste verdieping van ons gerenoveerde gebouw bevinden zich 9 studio's, elk zorgvuldig ontworpen en ingericht om een comfortabele en knusse woonruimte te bieden aan individuele bewoners. De studio's variëren in grootte van 11 tot 20 vierkante meter en zijn voorzien van moderne voorzieningen, waaronder een handige kitchenette en een eigen badkamer met toilet. Op de tweede verdieping van ons gebouw bevinden zich drie ruime appartementen, die volledig zijn gerenoveerd en opnieuw zijn ingericht voor duo-wonen. Elk appartement beschikt over een aparte slaapkamer, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met wc. Deze appartementen bieden duo-bewoners de ruimte en privacy om samen te wonen terwijl ze toch genieten van alle comfort en gemakken van thuis.


Indeling gemeenschappelijk deel

Naast de 9 studio's op de eerste verdieping en de drie ruime duo-appartementen op de tweede verdieping, beschikken we trots over een ruime dagbestedingsruimte. Hier kunnen bewoners deelnemen aan diverse activiteiten, workshops en trainingen die zijn ontworpen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun interesses te verkennen. Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed en waar bewoners zich kunnen ontplooien. Daarnaast is er ook een tuin waar bewoners kunnen ontspannen, genieten van de buitenlucht en sociale interactie kunnen hebben met medebewoners en bezoekers.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/qtbPliw4e6A

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

6 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.