Wonen zonder beperking

Woonzorg Helmond

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Omschrijving

Wonen bij Woonzorg Helmond betekent dat je leert om op eigen benen te staan. Samen zetten we de eerste stappen naar jouw zelfstandigheid.
We hebben studio's beschikbaar in Helmond. Daarnaast bieden we ook ambulante zorg. Voor vragen, mail naar clientenbureau@woonzorghelmond.nl
______________________________________________________________________________________________________________________

De studio's bevinden zich in de buurt van het bus/trein station en het centrum van Helmond. De studio's zijn zelfstandige studio's met het comfort van uw eigen keuken en badkamer, in enkele gevallen is de studio volledig gemeubileerd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

De studio's bevinden zich in de buurt van het bus/trein station en het centrum van Helmond.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onze bewoners zijn jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar tot ongeveer 30 jaar met een LVG of GGZ-diagnose. Maar wat hun achtergrond ook is, onze bewoners hebben allen iets gemeen: ze zijn gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten.

-Om bij ons te kunnen wonen is een (WMO of WLZ) indicatie vanuit de gemeente nodig.
-Er kan ook ambulante begeleiding aan huis geboden worden.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Woonzorg Helmond is een kleinschalig wooninitiatief, zodat we onze bewoners van echte aandacht en de nodige begeleiding kunnen voorzien. Wonen is meer dan een dak boven je hoofd hebben. Wij bieden een programma aan waarin jongeren en (jong)volwassenen begeleid worden op weg naar zelfstandig wonen.

Onze begeleiders zijn jong van geest, ervaren en positief ingesteld. De positiviteit geeft hoop, motiveert, stimuleert en is aanstekelijk!

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.