Wonen zonder beperking

Zelfstandige appartementen in hartje Schijndel

Terug naar overzicht

Woning

Omschrijving

Geheel zelfvoorzienend appartement, variërend van 55m2 tot 91m2. Alle appartementen zijn inpandig, te bereiken via een gezamenlijke ingang via videoverbinding. Keuken voorzien van inductiekookplaat en vaatwasser, eigen voorzieningen voor wasmachine en droger. Aparte extra berging in de kelder van het complex.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn meerdere voorzieningen aanwezig waar men elkaar kan treffen, zoals algemene ruimtes en zitjes op de etages. De bewoners kunnen gebruik maken van de veilige en omheinde binnentuin, parkeerplaats en fietsenstalling in de kelder. ook zijn er voorzieningen voor het stallen en opladen van scootmobiels.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Alle appartementen hebben een aparte slaapkamer en inpandige berging. Een aantal (grotere) appartementen hebben twee slaapkamers enóf een balkon.

Situering in wijk

Het kloostercomplex is midden in het centrum van Schijndel gelegen, op loopafstand van de markt.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De ruime appartementen zijn geschikt voor éénpersoons en tweepersoonshuishoudens, bestaande uit ouderen met een zorgvraag vanuit de ZVW of WLZ.

Aantal bewoners

1

Open plaatsen

7 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

ODAzorg biedt op basis van modulair pakket thuis persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en casemanagement bij de mensen thuis. Op termijn wordt dagbesteding aangeboden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.