Wonen zonder beperking

Zelfstandige appartementen in Tilburg met zorg in nabijheid

Terug naar overzicht

Woning

Omschrijving

De appartementen zijn in 2020 volledig gerenoveerd en voldoen aan alle eisen. De appartementen bevinden zich op de begane grond met een gezamenlijke toegangsdeur met eigen voordeur. Het betreft appartementen/studio's die geheel zelfvoorzienend zijn, met een eigen huisnummer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het complex beschikt over een ontmoetingsruimte welke op gezette tijden beschikbaar is en over een afgeschermde voor bewoners vrij toegankelijke ruime tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Alle appartementen beschikken over een keuken en badkamer met douche en wastafel. Een aantal appartementen beschikken over een aparte slaapkamer.

Situering in wijk

Het complex ligt aan de Bredaseweg, binnen de ringbaan in Tilburg op korte afstand van het stadscentrum

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Volwassenen/ouderen met een begeleidingsvraag, al dan niet gecombineerd met een zorgbehoefte op somatisch vlak (persoonlijke verzorging/verpleging, medicatiebeheer etc).

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

7 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is dagelijkse ondersteuning aanwezig in de vorm van zorg in nabijheid. Ondersteuning bestaat uit begeleiding en persoonlijke verzorging/verpleging. Het Team Tilburg van ODAzorg is in het complex gehuisvest, waardoor continuïteit van zorg gewaarborgd is.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.