Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Zideris Epe

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

De woning is geschikt voor clienten die functioneren op een redelijk zelfstandig niveau, in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. De begeleiding is gericht op sociale redzaamheid. De professionele ondersteuning van Zideris doet een appél op de eigen mogelijkheden en biedt ondersteuning in nabijheid....

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning ligt op een groot landgoed aan de rand van een rustige woonwijk in Epe. De voorzieningen zoals winkels zijn op fietsafstand te bereiken en in de straat is een bushalte. De woning bestaat uit studio's met een eigen badkamer. Ook is er een ontmoetingsruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is geschikt voor clienten die functioneren op een redelijk zelfstandig niveau vanaf 18 jaar. De begeleiding is gericht op sociale redzaamheid. De professionele ondersteuning van Zideris doet een appél op de eigen mogelijkheden en biedt ondersteuning in nabijheid. Deze woning is geschikt voor clienten met een zorgzwaartepakket VG04, VG06 en VG07.

Aantal bewoners

42

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding is altijd aanwezig als clienten in huis zijn. De ondersteuning is gericht op het uitbreiden van zelfstandigheid en het aanbieden van ontwikkelingsmogelijkheden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.