Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Zorgboerderij Advaita Individuele Woonbegeleiding

Algemeen

Zorgboerderij Advaita Individuele Woonbegeleiding
Den Dungen
Telefoonnummer:
073-5943305
Zorgaanbieder:
Advaita Individuele Woonbegeleiding

Doelgroep

Soort beperking
Autisme normaal begaafd
Omschrijving
Advaita individuele woonbegeleiding is een particulier zorgbedrijf waar 24/7 beschermd wonen wordt aangeboden binnen een woongroep voor volwassen mannen met Autisme Spectrum Stoornis en de eventuele daaruit voortvloeiende psychiatrische problematiek. In onze zorgboerderij is plaats voor maximaal 3 bewoners tussen 25 en 55 jaar. Advaita wordt gerund door het echtpaar Rini van Vught en Rob Luijpen. Een plaats voor cliënten die het zelfstandig niet volledig lukt en waar beschermd wonen wenselijk is. We ondersteunen waar de behoefte ligt en onderscheiden ons door deze woorden om te zetten in daden.
Leeftijd
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
mannen
Aantal bewoners
maximaal 3
Open plaatsen
1
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Gemiddeld
Verzorging
Enige
Omschrijving
Een plek voor volwassen mannen die zich zelfstandig goed kunnen redden waar daarnaast behoefte is aan beschermd wonen.

Woning

Type aanbieder
Beschermd wonen, Particuliere aanbieder
Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving
Wonen in een gezinssituatie met 24/7 individuele begeleiding en dagbesteding voor mensen met ASS. Eigen zit slaapkamer met interactieve TV en internet.Er is ook WIFI aanwezig.
Gebruik van gezamenlijke badkamer en toilet.
Indeling gemeenschappelijk deel
De badkamer heeft twee wastafels een ligbad en douche met toilet. We verzorgen ontbijt,de lunch en avondeten gezamenlijk. Je mag gebruik maken van de wasmachine en droger op een vaste dag in de week. We gaan twee keer in de week naar de sportschool. Er is een groot atelier waarin ruimte is voor werken met klei, keramiek, tekenen, schilderen, of therapeutisch coachen. Er is een yoga zaal waarin yoga lessen, meditatie, focustrainingen, groepsgespreken en dramatherapie wordt gegeven. Er is een grote moestuin waarin we zoveel mogelijk onze eigen groente verbouwen. Daarachter ligt een wandelparkje met een kleine kikkerpoel waar je je heerlijk kan terug trekken. In de zomer mag men gebruik maken van ons zwembad.
Rolstoeltoegankelijk
nee
Tuin
ja
Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
<500m
Kerk
>500m
Openbaar vervoer
>500m

Contact

Aanmeld procedure
Aanmelden gaat via een kennismaking. Daarna enkele dagen logeren en daarna een intakegesprek waarin we gezamenlijk onderzoeken waar de zorgbehoefte ligt en of die binnen onze organisatie past.
Organisatie
Advaita Individuele Woonbegeleiding
Contactpersoon
Dhr Rini van Vught of Dhr Rob Luijpen
Tel: 073-5943305
Mobiel: 0630172682
aiw.rini@kpnmail.nl
Website
Advaita Individuele Woonbegeleiding

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op