Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonzorgnet

Terug naar overzicht
Logo Woonzorgnet

Woonzorgnet biedt zorg, wonen, dagactiviteiten en werk voor (jonge) mensen die kampen met autisme, een psychiatrische aandoening of andere beperkingen. Zij zijn veelal gewend om bekeken te worden vanuit hun problematiek. Hun leven bestaat uit moeilijkheden, crisis en onvermogen.

Woning

Soort woning

Overige woning

Indeling gemeenschappelijk deel

Op elke locatie is een gezellige huiskamer, een grote leefkeuken, een eetkamer, een atelier of vrijetijdsruimte, een ruime tuin. Je deelt het sanitair. We hebben 5 kamers met eigen badkamer voor mensen die dit echt nodig hebben. Overal is wifi aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft een ruime eigen gestofeerde kamer die naar eigen behoefte ingericht kan worden. Alle kamers zijn voorzien van tv- en internetaansluiting.

Situering in wijk

De gezinshuizen liggen tegen de kom van een dorp (Geffen en Reek) met openbaar vervoer binnen handbereik. Rustig maar toch met sociale mogelijkheden. Het Kloosterhuis ligt tussen Heesch en Oss, midden in de Landerij VanTosse. Het landgoed is 7 hectare groot met een diversiteit aan dieren en een prachtige moestuin waar we op alle locaties uit eten.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Woonzorgnet biedt zorg, wonen, dagactiviteiten en werk voor (jonge) mensen die kampen met autisme, een psychiatrische aandoening of andere beperkingen. Zij zijn veelal gewend om bekeken te worden vanuit hun problematiek. Hun leven bestaat uit moeilijkheden, crisis en onvermogen. Bij Woonzorgnet mag he t anders. We poetsen de moeilijkheden niet weg. Die zijn er. Maar we verleggen wél de focus. In de veilige omgeving is er acceptatie: je mag zijn wie je bent. Inclusief je plussen en je minnen. Dit brengt ontspanning en ruimte, voor goede momenten, onvermoede talenten en een ander perspectief.

Aantal bewoners

80

Open plaatsen

5 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is altijd de uitnodiging tot groei; naar zinvolle dagactiviteiten, school, werk, en/of meer zelfstandig wonen. En groei is ook: leren accepteren van de hobbels in het leven en leren vertrouwen op eigen kracht en vitaliteit.
In onze begeleiding is er aandacht voor praktische zaken zoals persoonlijke verzorging, koken, het huishouden doen en je financiën op orde houden. Maar ook voor zelfreflectie, samen leven met anderen, vriendschappen/relaties onderhouden en toekomstperspectief zien.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.