Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Zorghuis Anna Heerkens

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Wonen waar u zich thuis voelt. Voor wanneer u last heeft van dementie is dat mogelijk in zorghuis Anna Heerkens in Zwolle. Gelegen middenin de gezellige wijk Assendorp bieden wij u een beschermde, huiselijke en herkenbare omgeving in de vorm van kleinschalig wonen. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen binnen handbereik. Zo kunt u heerlijk winkelen in de Assendorperstraat, gezellig een kopje koffie drinken in de binnenstad of een mooie wandeling maken door het park. Wij trekken er graag samen met u op uit. Natuurlijk staat goede zorg bij ons voorop. Bij IJsselheem werken professionals met passie voor hun vak. Uw zorgvraag staat bij ons centraal, waarbij u (indien mogelijk) zelf de regie heeft. Wij bieden ondersteuning daar waar dat nodig is. Wij zijn een thuis voor onze bewoners en een ontmoetingsplek voor omwonenden. Loop gerust eens bij ons binnen voor een kop koffie of sluit aan bij de activiteiten die wij organiseren.

Indeling gemeenschappelijk deel

In Zorghuis Anna Heerkens vormen zes bewoners met elkaar een huishouden. Het zorghuis is ingericht volgens het concept kleinschalig wonen. U richt zelf (wanneer dit voor u mogelijk is) uw dagelijks leven in. Uw leefstijl en voorkeuren vormen de leidraad voor de zorg en ondersteuning die wij bieden. U helpt mee in het huishouden en bij het bereiden van de maaltijden als u daar zin in heeft. Uw familie en vrienden zijn uiteraard altijd welkom en kunnen gezellig aanschuiven tijdens de gezamenlijke maaltijden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

U heeft een eigen zit/ slaapkamer, welke u met uw eigen meubels kunt inrichten. Ook in de gemeenschappelijke woonkamer is plek voor uw meubels. De woonkamer en keuken vormen een plek voor ontmoeting, evenals de tuin en balkons.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.