Wonen zonder beperking

Bookaa-Shelsz woonbegeleiding

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement, Overige woning

Omschrijving

Bij Bookaa-Shelsz hebben we beschikking tot 8 woonruimtes, waarbij de meeste woonruimtes beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

6 wooneenheden beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Alle woonruimtes zijn in ieder geval voorzien van een slaapgedeelte en een woongedeelte. 2 wooneenheden hebben een gezamenlijke badkamer en keuken. Enkele wooneenheden beschikken over een eigen balkon of tuin.

Situering in wijk

Alle drie de panden liggen dicht bij het centrum van Heerlen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking

Omschrijving

Shelsz is inmiddels bijna 10 jaar een herkenbare aanbieder in Zuid-Limburg waarbij we onderscheidend zijn in het behalen van resultaten met de meest complexe doelgroep. Wij geven niet op! Wij geloven dat iedereen met de juiste benadering, deskundigheid in de begeleiding en juiste middelen toe kan en wil werken naar een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid. Als het maar is afgestemd op zijn/haar (on) mogelijkheden. Op maat dus!

Een indicatie voor begeleiding en/of beschermd wonen vanuit één van de volgende financiering stromingen: • Wet Langdurige Zorg (WLZ) • WMO

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Wij bieden begeleiding op alle levensgebieden, waarbij het ondersteuningsplan als leidraad wordt gebruikt. Wanneer je intern woont ontvang je intensieve begeleiding op afspraak, maar kun je ook gebruiken maken van bereikbaarheidsdienst welke 24/7 beschikbaar is op afroep.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.