Wonen zonder beperking

3e Oosterstraat

Terug naar overzicht

De locatie 3e Oosterhuisstraat is in 1998 geopend en bevindt zich in het centrum van Hilversum. Het stadspark 'De Oude Haven' is dichtbij. De locatie heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). De benedengroep heeft zeven bewoners en de bovengroep acht bewoners.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De locatie 3e Oosterhuisstraat is in 1998 geopend en bevindt zich in het centrum van Hilversum. De locatie heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). Er is een trap en traplift. Elke bewoner heeft zijn of haar eigen slaapkamer en deelt een aantal kamers zoals de woonkamer en badkamer. Er is een tuintje waar bewoners buiten kunnen zitten.

Indeling gemeenschappelijk deel  • Er is een gezamenlijke woon- eetkamer, keuken, badkamers, sanitaire voorzieningen en waskamer met wasmachine en droger. De badkamers zijn aangepast op levensbestendig wonen.
  • De bovenverdieping heeft een gezamenlijk balkon.
  • De beneden verdieping heeft een tuintje aan de achterzijde waar bewoners buiten kunnen zitten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt heeft een zit-slaapkamer en maakt gebruik van de gezamenlijke ruimtes. Iedere slaapkamer heeft een uitluistersysteem dat 's nachts op verzoek kan worden doorgelinkt naar de slaapwacht. Één cliënt heeft een eigen balkon.

Situering in wijk

De locatie bevindt zich in het centrum van Hilversum. Winkelstraat 'Gijsbrecht van Amstel' is bereikbaar op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

  • De locatie 3e Oosterhuisstraat is in 1998 geopend en bevindt zich in het centrum van Hilversum. Het stadspark 'De Oude Haven' is dichtbij.
  • De locatie heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping).
  • De benedengroep heeft zeven bewoners en de bovengroep acht bewoners..

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

In de groep op de begane grond wordt de zelfzorg voor een belangrijk deel overgenomen. Er is sprake van enige interactie tussen cliënten, contact is grotendeels op begeleiding gericht. In de groep boven worden de meeste cliënten begeleidt in de zorg voor zichzelf en het huishouden. Er is sprake van interactie tussen cliënten en (in beperkte mate) het samen ondernemen van activiteiten.
Er wordt in beide groepen veel aandacht besteed aan veiligheid in sociaal en emotioneel opzicht.
Begeleiding zorgt voor de dagelijkse verzorging, zoals het ondersteunen of overnemen van de ADL. Ook kan er medische verzorging worden verleend.

Alle cliënten ontvangen overdag dagbesteding. Dit kan zijn binnen Philadelphia of een andere organisatie. Binnen de locatie wordt een activiteiten programma geboden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.