Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Aalsterweg 137 Eindhoven Beschermd Wonen Zorgokee

Terug naar overzicht
Tekening voorgevel

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieninge...

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

25 individuele woonstudio's die zijn gesitueerd in een voormalig kantoorpand. Alle studio's zijn gehuisvest op de begane grond en hebben allen een eigen huisnummer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het pand heeft aan de voorzijde een multifunctionele ruimte van 50 vierkante meter. Het doel van de gemeenschappelijke ruimte is dat men elkaar kan ontmoeten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

de studio's zijn gemiddeld 22 vierkante meter groot. Men beschikt over een toilet, douche en keuken. De kamers zijn extra geïsoleerd.

Situering in wijk

De studio's liggen op de hoek Aalsterweg/Ring. Naast supermarkt Jan Linders. Op loopafstand van de Genneperparken en op fietsafstand van het centrum.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieningen met flexibele ondersteuning en begeleiding door een erkende professionele zorgorganisatie met veel kennis en ervaring met de doelgroep jongeren en jongvolwassenen. Missie: Jong volwassenen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of LVG in een veilige, stabiele en gezellige woon- en leefomgeving, zo zelfstandig mogelijk leren wonen en daarbij samen met hen een eigen passend sociaal netwerk opbouwen, waardoor er zoveel mogelijk deel genomen kan worden aan het maatschappelijke leven. Visie: Zorgokee gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van de beperkingen! De kennis en ervaring van Zorgokee op het gebied van begeleiding en ondersteuning wordt ingezet om 'zorg op maat' te leveren.

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding van Zorgokee wordt verleend op basis van een WMO-Beschermd Wonen- Begeleid beschikking.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.