Wonen zonder beperking

Achtergracht

Terug naar overzicht

Achtergracht is een woonlocatie in Weesp. Bij Achtergracht wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer. Je appartement mag je inrichten zoals jij dat wil. Er is een gemeenschappelijke huiskamer.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

In het centrum van Weesp, vlakbij alle winkels en nabij openbaar vervoer ligt de Achtergracht. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met slaapkamer, woonkamer en badkamer (douche/wc). Je appartement mag je inrichten zoals jij dat wil.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke huiskamer. Daar wordt door de begeleiding gekookt, als je wilt kun je helpen met koken. Ook kan je bij de begeleiding altijd je verhaal kwijt. Ook spelen de bewoners graag een spel op de Wii samen. Aan de achterkant is er een gezellige patio.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer.

Situering in wijk

Centraal gelegen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Achtergracht wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

De Achtergracht is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Weesp. Acht bewoners hebben hier hun eigen appartement en beneden is een gezamenlijke ruimte, waar bijvoorbeeld thee gedronken kan worden. Tussen 09:00 en 16:00 is er geen begeleiding aanwezig, de overige uren wel, ook is er een slaapdienst. In het weekend is er altijd begeleiding aanwezig.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.