Wonen zonder beperking

Amer is een woonlocatie in Huizen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en ouderen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Omschrijving

De bewoners zijn met elkaar en met hun familie en vrijwilligers betrokken om een fijne woonplek in de wijk te creëren. Het inzetten op 'Samen leven' is een waarde die op deze locatie centraal staat. Er worden hier verschillende soorten ondersteuning geboden. Dit is onder andere gericht op belevingsgerichte zorg, en heeft een nadruk op structuur en ontwikkeling.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke huiskamer, waar we samen kunnen komen om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of een praatje te maken. In de avond komen we hier bij elkaar, om samen te koken, te eten en een spelletje te spelen. Voor sommige bewoners is de huiskamer centraal belangrijk, andere bewoners zullen meer gebruik maken van hun appartement.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

In je eigen appartement heb je een eigen zit/slaapkamer, keukenblok en een badkamer.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Amer is een nieuwe woonlocatie in Huizen. In 2019 gaat de verhuizing plaatsvinden. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en ouderen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.