Wonen zonder beperking

Anfieldroad

Terug naar overzicht

Anfieldroad is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De 24 bewoners van de Anfieldroad zijn tussen 40 en 80 jaar.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Op Anfieldroad woon je in een groep. In ieder appartement wonen tussen de twee en acht bewoners. Ieder appartement heeft een woonkamer met keuken en een wasruimte. In de woonkamer kun je samen koken en samen eten. Op je eigen slaapkamer heb je nog een wastafel. Het sanitair word gedeeld.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de woonkamer kun je samen koken en samen eten. Op Anfieldroad woon je in een groep. Lekker huiselijk. Op iedere groep staat een begeleider. Deze begeleider helpt je om het beste uit jezelf te halen. Dit is maatwerk. De begeleider luistert goed naar jou. En kijkt naar wat jij nodig hebt. Sommige bewoners gaan iedere dag naar het werk of de dagbesteding. Sommigen blijven thuis. Voor de thuisblijvers is er iedere woensdag een leuke activiteit. En natuurlijk kun je ook meegaan met uitstapjes. We doen veel leuke dingen. Zo zijn we naar Artis geweest en naar de pannenkoekenboot.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Iedereen woont in ruime appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping. Er is een lift en een trap. In ieder appartement wonen tussen de twee en acht bewoners. Ieder appartement heeft een woonkamer met keuken en een wasruimte. Op de eigen slaapkamer heb je nog een wastafel

Situering in wijk

Gelegen in Watergraafsmeer met uitzicht op de Middenweg. Vanaf Anfield Road loop je in 15 minuten naar de winkels. En de tramhalte is aan de overkant.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op Anfield Road in Liverpool ligt het stadion van de voetbalclub Liverpool. Op Anfield Road in Amsterdam zijn zes woningen van Philadelphia. Op beide plaatsen hoor je hetzelfde lied: You’ll never walk alone. Je staat er nooit alleen voor. De 24 cliënten zijn tussen 40 en 80 jaar. Ze wonen in ruime appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping. Er zijn een lift en een trap aanwezig. Sommige cliënten gaan iedere dag naar het werk of de dagbesteding. Sommige cliënten blijven thuis. Voor de thuisblijvers is er iedere woensdag een leuke activiteit. En natuurlijk kun je ook meegaan met uitstapjes. We doen veel leuke dingen. Zo zijn we naar Artis geweest en naar de pannenkoekenboot. Vanaf Anfield Road loop je in 15 minuten naar de winkels. En de tramhalte is aan de overkant.

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er wordt ondersteuning geboden op basis van ZZP 3, 4 en 5. Afspraken worden vastgelegd in het ondersteuningsplan.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.