Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Anjerhof 1

Terug naar overzicht

Anjerhof 1 is een besloten woonlocatie op het terrein van Daelzicht in Heel. De woning maakt deel uit van het carré-vormige Anjerhof en bestaat uit 9 inpandige kamers en appartementen, voorzien van een grote gezamenlijke woonkamer, 2 zorgbadkamers, eigen speeltuin en snoezelruimte.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De geheel gelijkvloerse woning bestaat uit de volgende wooneenheden: 4 zitkamers met gekoppelde slaapkamer, 3 zitkamers met gekoppelde badkamer, 2 slaap-/zitkamers zonder gekoppelde slaap- en of badkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote gemeenschappelijke woonkamer met gescheiden keuken, een grote gemeenschappelijke badkamer met o.a. een bad en een kleine gemeenschappelijke badkamer.

Er is een terras en daaraan gekoppeld een speeltuin met trampoline, nestschommel en zandbak.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

4 zitkamers met gekoppelde slaapkamer, 3 zitkamers met gekoppelde badkamer, 2 slaap/-zitkamers zonder gekoppelde slaap- en/of badkamer.

Situering in wijk

De woning is gelegen op het terrein voor beschermd wonen aan de rand van het dorp. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid van of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden, een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Psychiatrische beperking

Omschrijving

Binnen Anjerhof 1 wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zowel gedragsproblemen als ook bijkomende psychiatrische problemen komen voor. Er wordt ondersteuning en verzorging geboden bij alle facetten van zorg (passief en actief). Hierbij zijn (basale) veiligheid, autonomie, flexibiliteit, voorspelbaarheid en ontwikkeling belangrijk.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

Vooral overname en sturing bij alle facetten van zelfzorg, aanpast aan de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Ontwikkeling wordt ten allen tijde gestimuleerd. Overname op het gebied van sociale redzaamheid, aangepast aan de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.