Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Anjerhof 2

Terug naar overzicht
Logo Daelzicht

Anjerhof 2 is een groepswoning op het terrein van Daelzicht te Heel. De leefsfeer in de woning richt zich op het bieden van geborgenheid, duidelijkheid, stabiliteit en veiligheid.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Anjerhof is een carré van 4 geschakelde groepswoningen. De woning bevindt zich op het terrein van Daelzicht waar vele dagbestedingslocaties, het zwembad, gymzaal en medische dienst aanwezig zijn.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de woning is een gezamenlijke woonkamer en keuken. Ook is er een algemene badkamer voorzien van een ligbad en extra douche. Naast de gezamenlijke tuin hebben alle persoonlijk zit- en slaapkamers de mogelijkheid om de buitenruimte te betreden middels tuindeuren.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

In de woning zijn 9 persoonlijke zit-/slaapkamers gesitueerd aan een algemene gang. De kamers zijn voorzien van een keukenblok. Aangrenzend aan de zit-/slaapkamer bevindt zich de badkamer met douche.

Situering in wijk

De woning ligt op het terrein van Daelzicht in Heel.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Psychiatrische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Binnen Anjerhof 2 wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- en/of psychiatrische problemen. Op alle gebieden van het leven hebben ze matige tot intensieve zorg of sturing nodig.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

Vooral overname en bij enkele cliënten gerichte ondersteuning bij alle facetten van zelfzorg, aangepast aan de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Ontwikkeling wordt ten allen tijde gestimuleerd. Overname en sturing op het gebied van sociale redzaamheid, aangepast aan de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.