Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Anjerhof 3

Terug naar overzicht
Logo Daelzicht

Anjerhof 3 is een woonlocatie geschikt voor 9 bewoners, gebouwd op het terrein van Daelzicht in Heel. De doelgroep die woont binnen Anjerhof 3 zijn bewoners met een verstandelijke beperking en een psychiatrische problematiek en/of gedragsproblematiek.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Anjerhof 3 is gebouwd in een carré met 3 andere woongroepen. Er zijn intern 9 appartementen en 1 woonunit aanleunend aan Anjerhof 3.

Indeling gemeenschappelijk deel

Anjerhof 3 beschikt over een gezellige, grote woonkamer. Aangrenzend aan de woonkamer is de gezamenlijke keuken gelegen. Vanuit de woonkamer is de tuin van Anjerhof 3 te bereiken. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke badkamer met hoog-laag bad, deze badkamer is beschikbaar voor Anjerhof 3 en 4.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een woon/slaapkamer met eventueel een kitchenette en een aparte badkamer met douche en toilet. Enkele appartementen beschikken over een eigen tuintje

Situering in wijk

Woning is onderdeel van een carré met 4 woongroepen en ligt op het terrein van Daelzicht in Heel.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Binnen de woongroep Anjerhof 3 wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zowel gedragsproblemen als ook bijkomende psychiatrische problemen komen voor. Er wordt ondersteuning en verzorging geboden bij alle facetten van zorg (passief en actief). Hierbij zijn (basale) veiligheid, autonomie, flexibiliteit, voorspelbaarheid en ontwikkeling belangrijk.

Aantal bewoners

9

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

Ondersteuning en/of overname bij alle facetten van zelfzorg, aangepast aan de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Ontwikkeling wordt ten allen tijde gestimuleerd.
Continu individuele sturing op het gebied van sociale redzaamheid, aangepast aan de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.