Wonen zonder beperking

Asterstraat

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De locatie bestaat uit twee woonlagen, iedere woonlaag heeft zijn eigen zitslaapkamer en er is op iedere woonlaag een gezamenlijke huiskamer en keuken aanwezig. De badkamer ligt centraal op de woonlaag en wordt gedeelte met de andere cliënten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke huiskamer, gemeenschappelijke keuken, gemeenschappelijke badkamer/toilet.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

2 woonlagen.

Situering in wijk

Ja in een woonwijk

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Omschrijving

De zorg die verleent wordt is gericht op de ouder wordende bewoner, het team werkt belevening gericht, waarbij er 24 uur per dag aandacht is voor het lichamelijke, psychische en sociale welbevinden van de bewoner.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.