Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Begeleid wonen jongeren 18+ TRENDZORG

Terug naar overzicht

Trend Zorg biedt de mogelijkheid om begeleid te wonen in de regio Veldhoven. Daarnaast hebben we contracten met diversen gemeenten in de regio.

Woning

Omschrijving

De cliënten huren een slaapkamer in de woning. In sommige gevallen betaalt de cliënt zelf huur; in andere gevallen wordt de huur bekostigd vanuit de indicatie. Dit wordt bepaald door de organisatie die de indicatie afgeeft. De inrichting van deze kamer is hun eigen verantwoordelijkheid. De woonkamer, keuken en badkamer zijn voor algemeen gebruik en deze worden ingericht door Trend zorg.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er dient rekening mee gehouden te worden dat de cliënt met minstens één huisgenoot samen komt te wonen en met maximaal 3 huisgenoten. De begeleiding vindt in principe plaats op afgesproken tijden zodat de cliënten ruimte en tijd behouden voor zichzelf, maar cliënten kunnen ook bij onverwachtse situaties een beroep doen op de begeleiding. Cliënten kunnen altijd bellen met de bereikbaarheidsdienst.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

4 geclusterde eensgezinswoningen bij elkaar

Situering in wijk

In Veldhoven

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

Trend Zorg Veldhoven biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten die vanwege hun problematiek moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergroten van de autonomie staat hierbij centraal.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

5 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.