Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Begeleid Wonen Vrouwen (BWV)

Terug naar overzicht

BWV is een begeleid-wonen locatie voor vrouwen met óf zonder kinderen. Begeleiding is aanwezig van 7:00 tot 23:00, daarna is er waakdienst aanwezig. De vrouwen kunnen dus 24/7 beroep doen op de begeleiding, indien nodig. De vrouwen op deze locatie krijgen begeleiding op diverse leefgebieden.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Bij BWV heeft iedereen haar eigen studio. Alleen de hoofdingang en wasmachine worden gedeeld. Stichting Firmitas kan de studio's voorzien van meubels, maar uiteraard mogen eigen meubels ook meegenomen worden.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een dagbestedingsruimte bij BWV, waarbij er wekelijks dagbesteding wordt gegeven.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De doelgroep van BWV bestaat uit vrouwen met een licht verstandelijke beperking en/of psychische problematiek. Op deze locatie wonen vrouwen met óf zonder kinderen. Stichting Firmitas is voor deze locatie gecontracteerd voor Wlz GGZ1 t/m GGZ3, Wlz VG3 t/m VG6 én Wmo GGZ.

Aantal bewoners

14

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Cliënten van BWV krijgen wekelijks begeleiding van haar persoonlijk begeleider. Op het moment dat de persoonlijk begeleider ziek of met verlof is, heeft elke cliënt ook een vaste schaduwbegeleider. Er wordt wekelijks aan doelen uit het zorgplan. Elke cliënt heeft haar eigen doelen. Dit kunnen doelen op het gebied van dagbesteding/werk, financiën, praktisch functioneren, psychisch functioneren etc. zijn. Er wordt elk half jaar geëvalueerd op de doelen uit het zorgplan. Na overleg wordt er besloten om bepaalde doelen af te sluiten, aan te passen óf door te zetten.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.