Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Belvertshoeve Hotel

Terug naar overzicht

In het hotel is de mogelijkheid om vijftien jongeren te huisvesten. Hier kan je vaardigheden die je al bezit verder ontwikkelen. Denk dan bijvoorbeeld aan het opstarten van je dag, naar je werk of dagbesteding gaan, aanleren van praktische vaardigheden maar ook het invullen van je vrije tijd.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Het hotel staat op de hoofdlocatie van de Belvertshoeve op de Scheibaan waar ook de 24uurs zorg wordt verleend. Er is plaats voor vijftien jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

De eetkamer en de woonkamer zijn voor gezamenlijk gebruik. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft een eigen ruime woon/slaapkamer inclusief badkamer.

Situering in wijk

Deze locatie staat in een bosrijke omgeving buiten de bebouwde kom van Oisterwijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

In het hotel is de mogelijkheid om vijftien jongeren te huisvesten. Hier kan je vaardigheden die je al bezit verder ontwikkelen. Denk dan bijvoorbeeld aan het opstarten van je dag, naar je werk of dagbesteding gaan, aanleren van praktische vaardigheden maar ook het invullen van vrije tijd. Er kan ondersteuning geboden worden bij onderhoud van je kamer of het beheer van je financiën. Iedereen draagt in het hotel een steentje bij aan het huishouden. Ben je tussen de 15 en 25 jaar en heb je hulp nodig bij het vergroten van je zelfstandigheid op het gebied van praktische vaardigheden, weerbaarheid en sociale vaardigheden dan is het hotel misschien wel iets voor jou.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding is aanwezig van 7.00 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds. In de nacht is er een wakkere nachtdienst aanwezig op het terrein. Mocht je begeleiding nodig hebben wanneer deze niet aanwezig is, kan er ten alle tijde gebruik worden gemaakt van de begeleiding op de aangrenzende locatie. Mocht je geen onderwijs volgen of een baan hebben, kun je gebruik maken van de dagbesteding op het terrein aan de Scheibaan.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.