Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Belvertshoeve Lindepad

Terug naar overzicht

De Belvertshoeve biedt woonzorg aan jongeren die beschikken over voldoende praktische vaardigheden om zelfstandig te wonen, maar daar nog wel wat hulp bij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van je financiën, behouden van arbeid en scholing en vasthouden aan een gezonde routine.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Belvertshoeve biedt twee appartementen, in het centrum van Oisterwijk, die je moet delen met een huisgenoot. Je hebt een eigen slaapkamer maar deelt alle andere faciliteiten. Er is plaats voor vier jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonkamer, keuken, toilet, badkamer en balkon zijn voor gemeenschappelijk gebruik. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Beide bewoners hebben een eigen slaapkamer.

Situering in wijk

De appartementen Lindepad 5 en 7 liggen in het centrum van Oisterwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Belvertshoeve biedt woonzorg aan jongeren die beschikken over voldoende praktische vaardigheden om zelfstandig te wonen, maar daar nog wel wat hulp bij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van je financiën, behouden van arbeid en scholing en vasthouden aan een gezonde routine. Ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen voor alle taken die komen kijken bij het zelfstandig wonen, dan is het mogelijk om je aan te melden voor een van onze appartementen.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Een team van begeleiders bezoekt dagelijks de appartementen. Begeleidingsmomenten zijn zowel gepland als ongepland. Samen met de jongeren wordt gekeken welke begeleiding gewenst is. Er kan ten alle tijde hulp ingeroepen worden van begeleiding werkzaam op een andere locatie. Mocht je geen onderwijs volgen of een baan hebben, kun je gebruik maken van de dagbesteding op het terrein aan de Scheibaan.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.