Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Belvertshoeve Past. van Beugenstraat

Terug naar overzicht

De Past. Van Beugenstraat is een woonhuis in het centrum van Oisterwijk. Hier is plaats voor zeven jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar. Iedereen in de groep is verantwoordelijk voor zijn eigen taken. Samen run je het huishouden op deze locatie.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De Past. Van Beugenstraat is een woonhuis in het centrum van Oisterwijk. Hier is plaats voor zeven jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonkamer, keuken en tuin zijn voor algemeen gebruik. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft een eigen slaapkamer inclusief badkamer.

Situering in wijk

De Past. Van Beugenstraat is een woonhuis in het centrum van Oisterwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Past. Van Beugenstraat is een woonhuis in het centrum van Oisterwijk. Hier is plaats voor zeven jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar. Iedereen in de groep is verantwoordelijk voor zijn eigen taken. Samen run je het huishouden op deze locatie. Denk dan aan boodschappen doen, koken, je leefruimte onderhouden, wassen en poetsen. Maar ook het onderhouden van positieve contacten, invulling van vrije tijd en het beheer van je financiën. Het doel binnen het groepshuis is jou voor te bereiden op een zelfstandiger bestaan.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er wordt op deze locatie gewerkt met slaapdiensten. Woonbegeleiding start om 16.00 uur tot de volgende dag 08.30 uur. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een assistent woonbegeleider, die aanwezig is op verschillende momenten van de dag. Er kan ten alle tijde hulp ingeroepen worden van begeleiding werkzaam op een andere locatie. Mocht je geen onderwijs volgen of een baan hebben, kun je gebruik maken van de dagbesteding op het terrein aan de Scheibaan.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.