Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Belvertshoeve Scheibaan

Terug naar overzicht

Het doel van de begeleiding op deze locatie is het vasthouden van de dagelijkse routine, het werken aan individuele leerdoelen, het versterken van aanwezige vaardigheden en het aanleren van nieuw gedrag en vaardigheden. Onder begeleiding maken de jongeren kennis met het zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Het terrein van De Belvertshoeve ligt in een prachtige bosrijke omgeving en is een open 24-uursverblijf voor jongeren van 18 t/m 28 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een unit ingericht als woonkamer en eetkamer, deze zijn voor gezamelijk gebruik. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke woonunit heeft een eigen woon/slaapkamer inclusief eigen toilet en douche.

Situering in wijk

Deze locatie staat in een bosrijke omgeving buiten de bebouwde kom van Oisterwijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Het doel van de begeleiding op deze locatie is het vasthouden van de dagelijkse routine, het werken aan individuele leerdoelen, het versterken van aanwezige vaardigheden en het aanleren van nieuw gedrag en vaardigheden. Onder begeleiding maken de jongeren kennis met het zelfstandig wonen. De beschermde omgeving van het terrein is prikkelarm en versterkt daardoor de veiligheid voor de jongeren. Hierna is het mogelijk om door te stromen naar andere woon/begeleidingsvormen.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding is aanwezig van 7.00 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds. In de nacht is er een wakkere nachtdienst aanwezig op het terrein. Mocht je geen onderwijs volgen of een baan hebben, dan neem je deel aan de dagbesteding die geboden wordt door de Belvertshoeve onder leiding van leer-werkmeesters.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.