Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Belvertshoeve Schijfstraat

Terug naar overzicht

De Belvertshoeve biedt woonzorg aan jongeren die beschikken over voldoende praktische vaardigheden om zelfstandig te wonen, maar daar nog wel wat hulp bij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van je financiën, behouden van arbeid en scholing en vasthouden aan een gezonde routine.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Belvertshoeve biedt zes eenpersoons appartementen, in het centrum van Oisterwijk. Er is plaats voor zes jongeren in de leeftijd van 18 t/m 28 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gedeelde huis/eetkamer. Wasmachine en droger zijn aanwezig voor gezamelijk gebruik.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je hebt een slaapkamer, woonkamer met keuken en badkamer voor jezelf.

Situering in wijk

De appartementen liggen in het centrum van Oisterwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Belvertshoeve biedt woonzorg aan jongeren die beschikken over voldoende praktische vaardigheden om zelfstandig te wonen, maar daar nog wel wat hulp bij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van je financiën, behouden van arbeid en scholing en vasthouden aan een gezonde routine. Ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen voor alle taken die komen kijken bij het zelfstandig wonen, dan is het mogelijk om je aan te melden voor een van onze appartementen.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Een team van begeleiders bezoekt dagelijks de verschillende locaties. Begeleidingsmomenten zijn zowel gepland als ongepland. Samen met de jongeren wordt gekeken welke begeleiding gewenst is. Er kan ten alle tijde hulp ingeroepen worden van begeleiding werkzaam op een andere locatie. Mocht je geen onderwijs volgen of een baan hebben, kun je gebruik maken van de dagbesteding op het terrein aan de Scheibaan.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.