Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Beneden Oostdijk 22 (appartementen)

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie In de appartementen van Hoeve Dijkzicht wonen zowel mannen als vrouwen. Zij willen allemaal zo zelfstandig mogelijk wonen met het doel een gepaste woning te vinden en de begeleiders helpen hen daarbij. Bijvoorbeeld onder begeleiding van Eigenz zelfstandig in de wijk wonen, volledig zelfstandig wonen of wonen in een 24-uurs zorgwoning. Wij denken graag met je mee!

De begeleiding is op maandag en donderdag overdag en in de avond aanwezig van 07:00-23:00 uur. Op de overige dagen is er begeleiding van 15:00 tot 23:00 uur. Er is altijd een slaapdienst aanwezig.

Hoeve Dijkzicht appartementen bestaat uit twee delen. Op de eerste etage zijn zeven appartementen, een kantoor en een wasruimte. Op de tweede verdieping wonen twee bewoners en zijn er drie bergruimtes. Als je in Hoeve Dijkzicht komt wonen heb je een eigen appartement met een open keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. De appartementen op de tweede verdieping hebben in de badkamer een eigen aansluiting voor een wasmachine. Op de eerste verdieping is er een gezamenlijke woonruimte waar je in overleg samen kunt eten, koffie of thee kunt drinken of televisie kunt kijken. Op de tweede verdieping is er een speelruimte voor tafelvoetbal, darten of sport.

Woonomgeving Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij die volledig verbouwd is. De boerderij ligt op een doorgaande weg bij het centrum van Oud-Beijerland. De Hoeve is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Bij de woningen hoort ook een schuur voor fietsen of andere kleine vervoermiddelen. Vlakbij de woningen is een supermarkt gevestigd.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.