Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Beneden Oostdijk 22 (woning)

Terug naar overzicht

De woningen van Hoeve Dijkzicht zijn speciaal bedoeld voor mannen boven de veertig die in een gestructureerde en rustige omgeving willen wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Hoeve Dijkzicht is een omgebouwde boerderij met een gezamenlijke tuin. In Hoeve Dijkzicht delen we de woonkamer en keuken met elkaar. Je badkamer deel je met één medebewoner. Je eigen ruimte is een ruime kamer met een zitgedeelte en een slaapgedeelte. Je woning is rolstoeltoegankelijk. In de gezamenlijke ruimte is het zitgedeelte, de eettafel en een open keuken. Bewoners kunnen hier samen televisie kijken, een praatje maken of een spelletje doen. Boven de woning op de eerste en tweede etage zijn appartementen die een eigen ingang en begeleiding hebben.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij. De woning staat aan een doorgaande weg in Oud-Beijerland. Supermarkt Jumbo ligt naast de woning. Het centrum is op loopafstand. Ook de dagbesteding is op loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woningen van Hoeve Dijkzicht zijn speciaal bedoeld voor mannen boven de veertig die in een gestructureerde en rustige omgeving willen wonen. De begeleiders zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke beperking of matige verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Intensief, Zeer intensief

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

We zijn gericht op het ouder worden. We nemen de tijd voor de verzorging om je vaardigheden zoveel mogelijk te behouden. Samen met jou en je verwanten gaan we in gesprek wat jou wensen zijn en kijken we hoe we die kunnen realiseren.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.