Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Beschermd wonen, Lier 6

Terug naar overzicht

Het woonhuis aan de Lier 6 is een locatie van Kensoor Wonen en Dagbesteding waar mensen wonen met allerlei verschillende problematieken. Dit gaat van LVB tot GGZ.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning, Studio

Omschrijving

Er zijn 8 appartementen/studio's in de woning aan Lier 6 van Kensoor Wonen en Dagbesteding gerealiseerd. Elk appartement heeft een verschillend formaat aan oppervlakte. Elk appartement heeft wel een eigen badkamer en een aanrecht met wasbak.

Alle kamers zijn voorzien van internet en WiFi. De verwarming wordt centraal geregeld. Er is een grote tuin en een eigen park waar gebruik van gemaakt kan worden. Het huis ligt aan het water en dichtbij is er een jachthaven.

De huurpijs is inclusief verwarming en stroom.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke keuken en een gezamenlijke woonkamer. Hier kunnen de bewoners elkaar ontmoeten, samen eten, een spelletje doen of samen TV kijken. Ook kan er onder begeleiding samen gekookt worden. Bij mooi weer wordt ook wel gezellig buiten gegeten waar voldoende ruimte is in de tuin. Overal in de ruimtes is WiFi aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De appartementen/studio's hebben allen een eigen badkamer (douche en toilet) en beschikken over een aanrecht met wasbak waar iedereen eventueel zelf wat koffie kan zetten. Er is ruimte om te slapen en ruimte om te zitten.

Situering in wijk

Lier 6 is gelegen in Nieuwebrug aan een doodlopende straat. Het ligt aan een groot stuk eigen grond dat tijdens de dagbesteding wordt onderhouden en eruit ziet als een klein park met een strand om te zwemmen. Het centrum van Heerenveen waar supermarkten en dergelijke te vinden zijn ligt op zo'n 7 km. De bushalte is te vinden op zo'n 300 meter.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Je kunt op deze locatie komen wonen wanneer je in bezit bent van een beschermd wonen indicatie.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

De ondersteuning wordt verzorgd door een team die bestaat uit mensen die verschillende disciplines beheren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.