Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Beschermd wonen, Lier 4

Terug naar overzicht

Lier 4 is een locatie van Kensoor Wonen en Dagbesteding. Boven de kantoren en de kantine van dagbesteding zijn vijf woningen gerealiseerd waar je, mits beiden in het bezit van een indicatie, ook zou kunnen samenwonen.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning, Studio

Omschrijving

Er zijn 5 appartementen boven de kantoren en kantine aan Lier 4 van Kensoor Wonen en Dagbesteding gerealiseerd. Deze appartementen beschikken allemaal over een eigen badkamer, met toilet, douche en wasmachine/droger aansluiting. Een eigen keuken, eigen woonkamer en eigen slaapkamer.

Alle kamers zijn voorzien van internet en WiFi. De verwarming wordt centraal geregeld. Er is een grote tuin en een eigen park waar gebruik van gemaakt kan worden. De appartementen liggen dichtbij het woonhuis aan Lier 6 en liggen aan het water en jachthaven.

De huurpijs is inclusief verwarming en stroom.

Indeling gemeenschappelijk deel

De appartementen op Lier 4 hebben geen gemeenschappelijke ruimte. Deze appartementen zijn gemaakt als een eerste stap naar zelfstandigheid. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ruimtes op Lier 6. Daar bevindt zich een gezamenlijke keuken en een gezamenlijke woonkamer. Hier kunnen de bewoners elkaar ontmoeten, samen eten, een spelletje doen of samen TV kijken. Ook kan er onder begeleiding samen gekookt worden. Bij mooi weer wordt ook wel gezellig buiten gegeten waar voldoende ruimte is in de tuin. Overal in de ruimtes is WiFi aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De appartementen beschikken over:

  • Badkamer; douche, toilet, wasmachine/droger aansluiting
  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Eigen keuken

De appartementen bieden uitzicht over het in eigen beheer zijnde park.

Situering in wijk

Lier 4 is gelegen in Nieuwebrug aan een doodlopende straat. Het ligt aan een groot stuk eigen grond dat tijdens de dagbesteding wordt onderhouden en eruit ziet als een klein park met een strand om te zwemmen. Het centrum van Heerenveen waar supermarkten en dergelijke te vinden zijn ligt op zo'n 7 km. De bushalte is te vinden op zo'n 300 meter.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Je kunt op deze locatie komen wonen wanneer je in bezit bent van een beschermd wonen indicatie.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

De ondersteuning wordt verzorgd door een team die bestaat uit mensen die verschillende disciplines beheren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.