Wonen zonder beperking

Beuk/Nunspeterweg 100/104

Terug naar overzicht

Nunspeterweg 100/102/104 (voorheen Beuk) is een locatie op het terrein Halfweg te Vierhouten. De woning bestaat uit vier groepen waar cliënten wonen met een (ernstig) verstandelijke beperking. Het terrein Halfweg bezit ook een groot dagcentrum en daarbij verschillende faciliteiten.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

We wonen hier aan de rand van het bos in Vierhouten. Het is een speciale plek. Wij wonen in vier huizen met diverse bewoners. Sommigen zijn ouder en hebben soms een vorm van dementie. Anderen zijn autistisch. Er zijn ook dove en blinde bewoners. Op het terrein waar onze huizen staan, is ook een arts. En een logopedist. Ook is er een orthopedagoog. En therapeut die met muziek werkt. Het is fijn dat alles zo dichtbij is.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle vier de groepen hebben een grote woonkamer. Ook is er een keuken waar gekookt wordt.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke woning heeft een eigen zit- en slaapkamer en een badkamer. In sommige appartementen is ook een tillift aanwezig. De woningen zijn hartstikke nieuw en heel modern.

Situering in wijk

We wandelen vaak in het bos. Of we gaan naar Vierhouten of Nunspeet. Dat zijn plaatsjes in de buurt. Je kunt daar van alles doen, lekker koffiedrinken of een boodschapje doen. Op zondag gaan we vaak naar de kerk. Dat is op het terrein zelf, dus we hoeven niet ver te reizen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Nunspeterweg 100/102/104 (voorheen Beuk) is een locatie op het terrein Halfweg te Vierhouten. De woning bestaat uit vier groepen waar cliënten wonen met een (ernstig) verstandelijke beperking. Het terrein Halfweg bezit ook een groot dagcentrum en daarbij verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad.

Aantal bewoners

17

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.