Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Driestroom

Onze droom heet BijKlaver5. Ons gezin bestaat uit 5 mensen en wij bieden 5 “blaadjes” aan. We willen BijKlaver5 onze deelnemers en bewoners kansen bieden. De kans om mee te doen in de maatschappij en de kans op persoonlijk geluk. 

Woning

Omschrijving

​Wij verzorgen de jongveeopfok voor melkveehouders. Daarnaast zijn er bij ons honden, katten, kippen en pony’s. Het verzorgen van de dieren is een dagelijkse bezigheid. Lekker buiten bezig zijn, is bij ons dagelijkse kost.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Wij zijn René Westerlaken en Loekie Martens, trotse ouders van drie kinderen en eigenaren van een rundveebedrijf in Vinkel. Sinds 2005 vangen wij met liefde pleegkinderen op in ons gezin en regelmatig werken er jongeren met een beperking op onze boerderij. We zijn allemaal sportief, houden van lekker en gezond eten en zijn maatschappelijk betrokken.

Onze droom heet BijKlaver5. Ons gezin bestaat uit 5 mensen en wij bieden 5 “blaadjes” aan. We willen BijKlaver5 onze deelnemers en bewoners kansen bieden. De kans om mee te doen in de maatschappij en de kans op persoonlijk geluk. Wij geven onze deelnemers en bewoners graag een vinger zodat ze de hele hand kunnen pakken.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Iedereen is anders, dus bieden we veel mogelijkheden. Soms richten we ons op werk, maar soms ook op andere leefgebieden zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, zelfstandig wonen, sport of gezondheid.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.