Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Driestroom

​Wij zijn René Westerlaken en Loekie Martens, trotse ouders van drie kinderen en eigenaren van een rundveebedrijf in Vinkel. Sinds 2005 vangen wij met liefde pleegkinderen op in ons gezin. Ook bieden we dagbesteding aan. Dat doen we op onze boerderij, maar ook op andere locaties. 

Woning

Omschrijving

Onze onderneming bevindt zich in het buitengebied. ​

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Onze droom heet BijKlaver5. Ons gezin bestaat uit 5 mensen en wij bieden 5 'blaadjes' aan. We willen BijKlaver5 onze deelnemers en bewoners kansen bieden. De kans om mee te doen in de maatschappij en de kans op persoonlijk geluk. Wij geven onze deelnemers en bewoners graag een vinger zodat ze de hele hand kunnen pakken. ​
Iedereen is anders, dus bieden we veel mogelijkheden. Soms richten we ons op werk, maar soms ook op andere leefgebieden zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, zelfstandig wonen, sport of gezondheid. Onze boerderij is een rundveebedrijf, maar we hebben ook andere dieren. Het verzorgen van de dieren is een dagelijkse bezigheid. Lekker buiten bezig zijn, is bij ons dagelijkse kost. Werken met dieren stimuleert en biedt rust. Dieren oordelen niet en scheppen geen valse verwachtingen. Dat willen wij BijKlaver5 ook uitstralen.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.