Wonen zonder beperking

Bijlmerdreef

Terug naar overzicht

Bijlmerdreef is een woonlocatie in Amsterdam. Bij Bijlmerdreef wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding in en rondom Amsterdam.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Je woont hier heel zelfstandig. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een steunpunt waar je op vaste tijden terecht kunt voor een kopje thee of koffie en waar je gezamenlijk kunt eten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Ruime twee kamer appartementen: ruime hal, badkamer, aparte ruimte voor wasmachine, slaapkamer, woonkamer met aangrenzende keuken.

Situering in wijk

Gelegen nabij winkelcentrum en openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Op de Bijlmerdreef woon je met veertien bewoners. Iedereen heeft een groot appartement. Veel bewoners koken en eten daar zelf. Ontvangen daar hun bezoek. En kijken daar af en toe met elkaar een goede film. Je woont hier lekker zelfstandig. Wil je even niet alleen zijn? Dan kom je gewoon naar het steunpunt om samen te eten. Of een kopje koffie te drinken. Je woont vlakbij de winkels en metro. Dat is wel zo gemakkelijk.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er wordt ondersteuning geboden op basis van ZZP VG 2 en 3. De begeleiding is aanwezig van 16 uur tot 09:00 uur de volgende dag. Op de tijden dat er geen begeleiding is, is er een telefonische achterwacht.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.