Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Binnenstad Amersfoort

Terug naar overzicht

In de prachtige binnenstad van Amersfoort opent ChiqCare Woonzorg binnenkort een nieuwe locatie met 4 nieuwe studio's verdeeld over twee woonlagen. Naast je eigen studio heb je ook toegang tot gemeenschappelijk ruimtes zoals binnentuin, dakterras, ontmoetingsplek, wasruimte.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

In deze woning bevinden zich 4 studio's verdeeld over twee woonlagen.
De entree bereik je via de tuin met overdekte fietsenstaling. Je loopt eerst langs de wasruimte waar een wasmachine en droger staan. Via de trap omhoog kom je op de eerste verdieping die toegang geeft tot een groot dakterras, een binnentuin, een grote woonkeuken, ontmoetingsplek en 2 studio's incl. eigen keukenvoorziening. Er is een luxe badkamer die je met 1 ander persoon deelt.

Op de tweede verdieping bevindt zich aan een lange gang een aparte sfeervolle keuken met ontbijtbar, een luxe badkamer en 2 ruime, sfeervolle kamers. Je deelt deze verdieping met 1 andere bewoner. Deze verdieping leent zich ook erg goed voor een stel waarbij dan de gehele verdieping alleen door het stel bewoond wordt. Hierbij is één kamer als slaapkamer in te richten en de ander als woonkamer.


Indeling gemeenschappelijk deel

Naast de studio's heeft deze woning een gezamenlijke woonkeuken, dakterras, binnentuin, fietsenstalling en wasruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Momenteel zijn er van twee studio's tekeningen toegevoegd.

Situering in wijk

Midden in de binnenstad in Amersfoort. De entree van de woning bevindt zich niet direct in het winkelgebied. Dit maakt dat je drukte van de stad kunt opzoeken maar deze niet voor overlast kan zorgen binnen de studio's.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Bij ChiqCare richten we ons op mensen met een stoornis in het autistisch spectrum /een psychische of psychiatrische aandoening of een verstandelijke beperking op basis waarvan iemand een onafhankelijke diagnose heeft verkregen om beschermd of begeleid te mogen wonen. Ons uiteindelijke doel is dat deze mensen door middel van begeleiding zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij. Op deze locatie wordt 24/7 begeleiding geboden in de vorm van fysieke aanwezigheid en in de nacht een telefonische bereikbaarheid van uit onze slaapwachten en digi contact.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.