Wonen zonder beperking

Blexterstraat

Terug naar overzicht

Blexterstraat is een woonlocatie in IJsselmuiden. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB), een ernstige meervouidige beperking (EMB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), ouderen en jeugd en gezin, waaronder ouders met een beperking.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Bij de Blexterstraat wonen wij met 23 mensen. Twaalf bewoners hebben een eigen appartement met badkamer. De rest deelt een aantal badkamers. Er is een lift voor de bewoners die minder goed kunnen lopen of in een rolstoel zitten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn vier groepen. Iedere groep heeft een gemeenschappelijke huiskamer. Daar eten we, doen we samen spelletjes en kun je je verhaal kwijt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Twaalf cliënten hebben een eigen appartement met badkamer. De rest deelt een aantal badkamers.

Situering in wijk

Je woont hier in de kern van IJsselmuiden. Vlak bij het station en de winkels. Daar kun je zelf of met een begeleider boodschappen doen. Ook de kerk is dichtbij.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB), een ernstige meervouidige beperking (EMB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), ouderen en jeugd en gezin, waaronder ouders met een beperking.

Aantal bewoners

23

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Slaapdienst is aanwezig

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.