Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Boezemkade (appartementen)

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie Op de locatie aan de Boezemkade in Rotterdam wonen 15 jongvolwassenen in een twee- of eenpersoons appartement. De bewoners wonen hier zoveel mogelijk zelfstandig. Overdag gaan ze allemaal naar school, werk of de dagbesteding. Als de bewoners thuiskomen, is er begeleiding aanwezig. In het appartementencomplex vind je het trefpunt (zie foto's) waar bewoners onder andere samen koffie kunnen drinken.

Woonomgeving De Boezemkade ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Crooswijk. Het centrum en voorzieningen als openbaar vervoer en winkels vind je hier op loopafstand. Ook veel instanties zijn dichtbij de woningen te vinden.

Welke begeleiding heb je nodig? De begeleiding is erop gericht om je steeds weer nieuwe dingen te leren. Samen ontdekken we wat je allemaal kunt en wat je nog graag wilt leren. We helpen je met sociale vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt gebruiken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.