Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Prezzent - Bommelstein

Terug naar overzicht

Bommelstein is een gezellige groepswoning met een ruime tuin. In totaal wonen hier 27 mensen, in de leeftijd van 19 tot 93 jaar. Er zijn verschillende huiskamers zodat iedereen toch in een kleine groep woont. Daarnaast heb je natuurlijk zoveel contact met anderen als je wilt.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Je hebt een eigen zit/slaapkamer. De badkamers deel je met andere bewoners.
Op Bommelstein kun je ook een tijdje komen logeren of een paar vakantieweken verblijven. Je kunt bij ons ook oefenen om zelfstandiger te gaan wonen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op de begane grond zijn zes huiskamers. Hier doen we graag een spelletje of kijken we televisie. We eten ook meestal samen in de huiskamers. De kok kookt voor het hele huis, bewoners helpen als ze dit willen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Bommelstein ligt dichtbij het centrum van Zaltbommel. Je loopt er zo naartoe. In de stad zijn veel gezellige winkels en terrasjes. Rondom Zaltbommel ligt ook prachtige natuur, je kunt alle kanten op fietsen of wandelen. Er is een zwembad en een bowlingbaan. Een groep bewoners gaat wekelijks zwemmen of naar clubs, zoals Clubavondje Uit of De Boemeltjes. Er zijn veel vrijwilligers die met de bewoners de stad ingaan, naar een concert of museum. Als je het leuk vindt, kun je ook in de tuin werken.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

In totaal wonen hier 27 mensen, in de leeftijd van 19 tot 89 jaar. Er zijn verschillende huiskamers zodat iedereen toch in een kleine groep woont. Daarnaast heb je natuurlijk zoveel contact met anderen als je wilt.
Veel bewoners zijn overdag naar hun werk of dagbesteding. De ouderen zijn vaker thuis, maar hebben ook van alles buiten de deur te doen.

Aantal bewoners

27

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is 24 uur per dag zorg en ondersteuning. Alles wat je zelf kunt, doe je zelf. En heb je hulp nodig, dan is er altijd iemand in de buurt.
Ook als je ouder wordt en/of lichamelijke klachten hebt of krijgt, kun je gewoon op Bommelstein blijven wonen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.