Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Boogstraat 50

Terug naar overzicht

Boogstraat 50 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is open en rolstoeltoegankelijk, zodat de bewoners zich vrij kunnen bewegen en naar buiten kunnen. De grote tuin heeft uitzicht op een boomgaard. Er is een gezamenlijke woonkamer, een keuken en de zes woon/slaapkamers hebben elk een eigen badkamer/toilet en kitchenette. Veiligheid en warme zorg staan centraal op deze woning. In een aangenaam, ontspannen leefklimaat wisselen rust en activiteiten elkaar goed af. De mensen die op de Boogstraat wonen zijn zowel lichamelijk als meervoudig verstandelijk beperkt en over het algemeen wat ouder. Enkelen hebben beginnende dementie. Een aantal bewoners van de Boogstraat zijn slechtziend, waardoor dreiging in welke vorm dan ook als onveilig wordt ervaren. Op deze woning wordt agressie (verbaal/fysiek) dan ook niet getolereerd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

In wooncomplex Poelwijk is een gezamenlijke ruimte – het Grand Café – waar elke middag activiteiten zijn. Het complex ligt in het plaatsje ’s-Heer Arendskerke, 6 km van Goes en 4 km van Heinkenszand. De woning is in januari 2013 geopend.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Boogstraat 50 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Het doel van begeleiden is het geven van duidelijkheid en veiligheid, waardoor de zelfredzaamheid gestimuleerd blijft. Door het bieden van structuur naar individuele behoefte zal het uiten van probleemgedrag beperkt blijven. Ook is het belangrijk om een veilige en rustige omgeving te creëren.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.