Wonen zonder beperking

Boogstraat 50-52

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Boogstraat 50 en 52 maken deel uit van het wooncomplex Poelwijck. Dit complex ligt in het plaatsje 's-Heer Arendskerke, vijf kilometer van Goes. De woningen van Zuidwester zijn geïntegreerd bij SVRZ en zijn geopend in 2013.
Aan de Boogstraat 50 hebben alle cliënten een eigen slaapkamer met eigen douche/toilet en kitchenette.
Aan Boogstraat 52 hebben alle cliënten een eigen slaapkamer met douche/ toilet. Er zijn ook twee slaapkamers die een douche en toilet delen; deze zijn gericht op bewoners die geheel ADL afhankelijk zijn.
Alle cliënten kunnen gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer en keuken. Alles is op de begane grond, dus rolstoeltoegankelijk.
De woningen hebben een grote tuin, met zicht op een boomgaard.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen de woongroepen is de zorg divers. Zowel op lichamelijk, geestelijk en psychisch gebied wordt er zorg geboden gerelateerd aan de cliënt. Dat betekent dat er binnen de doelgroep ruimte is voor bewoners die dementerend zijn en geheel ADL verzorgd worden. De sfeer is huiselijk, structureel en licht “prikkelbaar.”

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Het doel van begeleiden is het geven van duidelijkheid en veiligheid, waardoor de zelfredzaamheid gestimuleerd blijft. Door het bieden van structuur naar individuele behoefte zal het uiten van probleemgedrag beperkt blijven. Ook is het belangrijk om een veilige en rustige omgeving te creëren.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.