Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Boogstraat 50

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Boogstraat 50 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk. De woning is open en rolstoeltoegankelijk, zodat de bewoners zich vrij kunnen bewegen en naar buiten kunnen. De grote tuin heeft uitzicht op een boomgaard. Er is een gezamenlijke woonkamer, een keuken en de zes woon/slaapkamers hebben elk een eigen badkamer/toilet en kitchenette. Veiligheid en warme zorg staan centraal op deze woning. In een aangenaam, ontspannen leefklimaat wisselen rust en activiteiten elkaar goed af. De mensen die op de Boogstraat wonen zijn zowel lichamelijk als meervoudig verstandelijk beperkt en over het algemeen wat ouder. Enkelen hebben beginnende dementie. Een aantal bewoners van de Boogstraat zijn slechtziend, waardoor dreiging in welke vorm dan ook als onveilig wordt ervaren. Op deze woning wordt agressie (verbaal/fysiek) dan ook niet getolereerd. Woonomgeving In wooncomplex Poelwijk is een gezamenlijke ruimte – het Grand Café – waar elke middag activiteiten zijn. Het complex ligt in het plaatsje ’s-Heer Arendskerke, 6 km van Goes en 4 km van Heinkenszand. De woning is in januari 2013 geopend.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.