Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Boogstraat 52

Terug naar overzicht

Boogstraat 52 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk.

Woning

Omschrijving

De grote tuin heeft uitzicht op een boomgaard. Er is een gezamenlijke woonkamer, een keuken en vier van de zes woon/slaapkamers hebben een eigen badkamer/toilet en kitchenette. Ook is er een grote gemeenschappelijke badkamer met douche en toilet. Veiligheid en warme zorg staan centraal op deze woning. In een aangenaam, ontspannen leefklimaat wisselen rust en activiteiten elkaar goed af.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De mensen die op de Boogstraat wonen zijn zowel lichamelijk als meervoudig verstandelijk beperkt en over het algemeen wat ouder. Enkelen hebben beginnende dementie. Een aantal bewoners van de Boogstraat zijn slechtziend, waardoor dreiging in welke vorm dan ook als onveilig wordt ervaren. Op deze woning wordt agressie (verbaal/fysiek) dan ook niet getolereerd.

Situering in wijk

In wooncomplex Poelwijk is een gezamenlijke ruimte – het Grand Café – waar elke middag activiteiten zijn. Het complex ligt in het plaatsje ’s-Heer Arendskerke, 6 km van Goes en 4 km van Heinkenszand. De woning is in januari 2013 geopend.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Boogstraat 52 is een geschakelde groepswoning met een huiselijke sfeer. Het pand maakt deel uit van het wooncomplex Poelwijk. De woning is open en rolstoeltoegankelijk, zodat de bewoners zich vrij kunnen bewegen en naar buiten kunnen.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.