Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Brunssummerheide, Brunssum

Terug naar overzicht

Locatie Brunssummerheide heeft gefaseerd de deuren geopend in 2023. Deze locatie is bedoeld voor cliënten die vanwege hun complexe triple-problematiek en beperkingen behoefte hebben aan intensieve 24-uurs begeleiding met verblijf in een besloten prikkelarme setting.

Woning

Omschrijving

Op deze locatie bevinden zich 15 studio’s. In het pand zijn ook gedeelde faciliteiten zoals woonkamer, keuken waarin de maaltijden worden bereid, wasruimte en activiteitenruimte waar dagbesteding wordt geboden. De studio’s hebben ieder een eigen keukenblok en badkamer. Een aantal studio's hebben een eigen buitenplek.
Op het besloten terrein komen nog 5 tiny houses voorzien van eigen keukenblok, badkamer met wasmachine aansluiting en eigen buitenplaats.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Buiten een wijk gelegen, aan de rand van het natuurgebied Brunssummerheide

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bedoeld voor mensen met meervoudige triple-problematiek

Aantal bewoners

20

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er is sprake van 24-uursbegeleiding met slaapdienst in het pand.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.